De VerzekeringApp
al uw verzekeringsinformatie binnen handbereik

Beschikbaar in de App Store & Google Play.

Download App Lees meer

Logo

Alle artikelen:

Per 13 december 2016 hanteert de app een nieuwe inlogmethode. Er wordt na het inloggen met uw pasnummer en wachtwoord gevraagd om uw gegevens te wijzigen.

Hoe gaat de inlogmethode in zijn werk?

U vult het huidige wachtwoord in dat u ook heeft gebruikt bij het inloggen en geeft vervolgens twee keer een persoonlijk wachtwoord op. Tot slot drukt u op wijzigen en u ontvangt daarna een e-mail met een activatie link. Wanneer u op deze link heeft geklikt is de wijziging correct doorgevoerd en kunt u in het vervolg inloggen met uw e-mailadres en uw persoonlijke wachtwoord.

Ondervindt u problemen met het wijzigen van uw gegevens? Lees dan onze veelgestelde vragen over het inloggen of bekijk de instructievideo's.

Hoe kom ik aan mijn inloggegevens?

De inloggegevens staan op de polispas van uw adviseur of kunt u opvragen via het inlogscherm van de app. Selecteer hiervoor 'inloggegevens onbekend?' en geef uw e-mailadres op. U ontvangt de inloggegevens per e-mail.

Wat als ik geen e-mailadres heb?

Heeft u geen e-mailadres? Dan kunt u helaas geen gebruik maken van de VerzekeringApp. Heeft u wel een e-mailadres maar is deze nog niet bekend bij uw adviseur? Geef deze dan aan hem door. Nadat de adviseur uw e-mailadres heeft toegevoegd duurt het 1 werkdag voordat u het e-mailadres kunt gebruiken.

iOS versie 3.9
Android versie 2.13

Comments are closed.