De VerzekeringApp
al uw verzekeringsinformatie binnen handbereik

Beschikbaar in de App Store & Google Play.

Download App Lees meer

Logo

Alle artikelen:

VerzekeringApp introduceert ‘Mijn dossier’ in nieuwe update

De VerzekeringApp heeft in februari 2017 een update gekregen. Via Mijn dossier zijn diverse nieuwe functies toegevoegd en kunt u nog effectiever met uw adviseur communiceren.

Mijn dossier

Alle verzekeringsinformatie is bij elkaar gebracht onder ‘Mijn dossier’. Hier vindt u alle informatie over uw polissen, betalingen, gemelde schades en andere berichten.

Berichten en documenten

Belangrijke berichten van uw adviseur kunt u voortaan vinden onder ‘Mijn berichten’. Heeft u in Mijn Polissen een document geüpload? Dan worden de documenten ook in uw VerzekeringApp getoond. Dat is erg handig voor als u op reis gaat. ‘Mijn documenten’ zijn te vinden in ‘Mijn dossier’.

Overzicht schades en betalingen

Heeft u een (lopende) schade? Dan kunt u deze vinden in het schadeoverzicht ‘Mijn schades’. Dat is erg handig voor als u belt met uw adviseur en aanvullende informatie moet geven! Vanaf nu heeft u via ‘Mijn dossier’ ook inzicht in uw betalingen van de afgelopen 12 maanden.

Pakketinformatie

Onder ‘Mijn Polissen’ kunt u uw pakketinformatie raadplegen. U ziet direct welke verzekeringen in uw pakket zitten en wat de tarieven zijn.

Veelgestelde vragen

De antwoorden op veelgestelde vragen zijn terug te vinden via het menu.

Weten of u de nieuwste update heeft geïnstalleerd? Controleer uw versie in de App Store of Google Play!

iOS versie 4.0
Android versie 2.14

Comments are closed.